2/16/2013

Yes I Love You


Cuba anda baca Yes I Love You 1 dalam gambar ini dan baca sekali lagi Yes I Love You 1 dalam blog ini. Anda pasti melihat perbezaan ayatnya kerana penulis telah menokok tambah cerita supaya lebih berperisa strawberi.

Penulis paparkan sebahagian bab 1 Yes I Love You yang telah penulis edit. Dalam kepadatan masa yang ada, ada beberapa bab telah berjaya penulis tambah. Namun, ada juga bab yang tidak menjalani proses rombakan secara besar-besaran, hanya sipi-sipi sahaja. Semuanya bergantung kepada idea yang datang tanpa diundang.

Untuk bab 1 sahaja, ianya mengandungi 10 halaman bercetak dengan tulisan Times New Roman bersaiz 12 dan line spacing berukuran 1.15. Jika dijilidkan semua bab yang telah penulis paparkan di blog ini, tentu anda sendiri boleh hitung. Sebenarnya, bab bercetak ini hanyalah untuk koleksi peribadi sahaja agar boleh dibaca semula pada masa hadapan.

8 comments

norihan mohd yusof February 16, 2013 at 5:48 PM

cik penulis akk tk paham lh...ade kh 'Yes I Love You'akn kuar ker naskah or stop cam tuh jer...please lh jgn cam tuh akk nk g menatapi nyer...tolongggggg lh paham kn akk yer cik Eriyza....

IVORYGINGER February 16, 2013 at 6:58 PM

yealah... jgn la stop camtu ja. Km yg dr mula ikuti kisah ni dr awak nak jgk tau ceta ni smpai akhir. tak cukup umpph klu tgantung smpai bab akhir hrtu. Jgn la dera kami. huhuhu... If you want to sell in soft copy its ok with us but if you make it to novel we more love it. Bcoz we also need this stories as our collection. ;D

Eriyza February 16, 2013 at 7:06 PM

@norihan mohd yusof:

Sy akan cuba sedaya-upaya untuk siapkan cerita ni.

Eriyza February 16, 2013 at 7:08 PM

@IVORYGINGER:

Sy rasa kalo nak jual dlm bentuk buku yg diterbitkan sendiri, harganya agak mahal. Mungkin jual dalam bentuk pdf je kot.

hana

klu pdf .ssh le bg yg x stay kt msia ...utk payment,......klu dibukukn..ok jg berbaloi....apa2 pun hrp ada sambungan....dah lama ikuti kisah ni..jgn le sblm ni endingnya sbb mcm tergantung.....maaf sekadar pendpt sy....lg satu jln cite ni lain sgt2..x sama ngan novel2 yg sy ikuti...

Eriyza February 17, 2013 at 10:07 AM

@hana:
Kalo bentuk buku, lebih senang nak beli erkk??

Riena February 20, 2013 at 7:30 PM

harap akak d limpahi dengan ilham y melimpah lurah untuk menyiapkan Yes I Love YOU nie...
xsabar menanti..
akak jual bentuk buku pon xpe..akak jual mahal pon insyaAllah sy sanggup...
tp xkisah la akak nk jual dlm bntuk ape pon..jnji dpt miliki novel nie.. =)

strawberry.chocolate81 February 21, 2013 at 3:37 PM

ye...buku la senang...leyh peluk...pdf mood kurang berkesan hahahha

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca novel ini.
Sebarang komentar dari anda amatlah penulis hargai.